Job type: Fast

Loading ...

Job content

Har du lyst til å jobbe med GIS-løsninger i skyen? Trives du i en variert hverdag og er nysgjerrig på å ta i bruk ny teknologi? Vil du være med å prege hvordan Geodata etablerer, tilbyr og drifter skyløsninger?

Dette er en ny stilling i en nyopprettet avdeling i Geodata. Det betyr at du vil være med å prege hvordan vi best etablerer og drifter SaaS-løsninger til våre kunder og interne prosjekter, med stort fokus på DevOps og Site Reliability Engeneering (SRE).

På sikt vil du bli vår go-to person for spørsmål knyttet til realisering av geografiske løsninger i skyen med hensyn til arkitektur, slik at du vil være i stand til å veilede våre utviklere, prosjekter og kunder.


Hvem er du?

Våre løsninger inneholder ofte en kombinasjon av GIS-komponenter fra vår portefølje, det er derfor svært positivt om du kjenner til Esri programvare, FME og GeoCortex, og hvordan de utnyttes i løsninger. Med denne kunnskapen vil du diskutere, veilede og implementere stadige forbedringer på nye og eksisterende løsninger, med hensyn til DevOps og SRE.

Geodata bygger SaaS-løsninger på en egen implementasjon av Kubernetes på AWS. Her finnes egenutviklede verktøy du vil sette deg inn i med løpende bistand fra vår plattform-avdeling som stadig videreutvikler og drifter infrastrukturen. Du vil blant annet være et bindeledd mellom plattform-avdelingen og øvrige konsulenter i Geodata, gi faglig veiledning på den ene siden og på den andre siden gi innspill til forbedringer i plattformen.

I denne stillingen er det viktig at du har tekniske kunnskaper om ArcGIS Enterprise og behersker Python-koding. Forståelse av nettverk og geodatabaser er sentralt, mens erfaring med CLI-verktøy som PowerShell/Bash teller positivt sammen med eventuelt grunnleggende Kubernetes/AWS/Azure kunnskaper.

Du er gjerne:
 • God til å samarbeide
 • Service- og løsningsorientert
 • Kreativ og selvgående
 • Flink å balansere effektivitet og kvalitet
 • Glad i varierte oppgaver
 • Læringsvillig

Du må snakke og skrive norsk, svensk eller dansk flytende.

Hvorfor søke?

Vi skårer høyt på trivsel, Geodata har en ambisjon om å være norges beste arbeidsplass!

Dette er en unik mulighet til å søke en fremtidsrettet GIS-stilling og vi vil strekke oss for å bygge deg opp innenfor områder der du trenger kompetanse eller ønsker videreutvikling.

Vi jobber med en helt ny og spennende kartprogramvareløsning, ArcGIS Enterprise for Kubernetes (native), som er en milepæl innen GIS. Den gir et inspirerende omfang muligheter, her trenger vi din nysgjerrighet og kreativitet for å best utnytte potensialet.


Hvordan blir jobbhverdagen din?

I denne stillingen kommer du ikke til dekket bord, men får være med å forme denne måten å jobbe på i Geodata. Men selv om avdelingen er ny er ikke skydrift nytt i Geodata, vi har mange års erfaring. Du får dermed mange kolleger som er rågode på dette!Dette er blant arbeidsoppgavene du kan forvente:

 • Delta i etablering og stadig videreutvikling av skydriftskonsepter
 • Løse mindre oppdrag som skal etableres i skyen
 • Bistå i vurderinger rundt flytting av løsninger til skyen
 • Forbedre eksisterende SaaS-løsninger
 • Veilede og/eller bistå andre konsulenter, prosjekter og kunder
 • Utføre og automatisere driftsoppgaver
 • Delta i tilbuds- og arkitekturarbeid

Dette får du i Geodata

I Geodata kan du først og fremst forvente et godt fagmiljø med svært mange dyktige kolleger. Faglig utvikling og kunnskapsdeling står høyt på agendaen både gjennom rom og penger til egen utvikling og felles fagdager. I tillegg får du tilgang på ett internasjonalt fagmiljø.

Vi har en fleksibel ordning med bruk av hjemmekontor/kontor. På kontoret sitter vi i åpent landskap og har mye kontakt med hverandre.

Disse godene kan vi også by på:

 • 6 ukers ferie
 • Veldig god lunsj
 • Sosiale aktiviteter som spenner fra spillkveld til sykkelgruppe, løpegruppe, strikkegjeng og mye mer!
 • Meget hyggelige firmaturer og firmahytte på Hafjell
 • Stor grad av fleksibilitet (vi var fleksible før det ble trendy)
 • Kule lokaler sentralt i Oslo

Helseforsikring og gode øvrige pensjons- og forsikringsordninger


Om Geodata

Geodata har et arbeidsmiljø som er inkluderende og stabilt, folk trives i Geodata! Det viser også medarbeider- og kultur-undersøkelsen Great Place to Work, der vi er på andre plass blant Norges beste arbeidsplasser.

Geodata er en teknologibedrift som er markedsledende i Norge på vårt fagfelt - geografiske informasjonssystemer (GIS). Ta en kikk på YouTube-kanalen vår: YouTube.com/geodataAS for å se noe av det vi driver med. Hverdagen hos oss byr på varierende arbeidsoppgaver, spennende kundeprosjekter og inspirerende kollegaer.

Blant kundene våre finner du flere av landets kommuner og offentlige organisasjoner som Politiet, Bane Nor, Kystverket og Miljødirektoratet. Du finner også flere kommersielle aktører som Altibox, Lyse og Norgesgruppen.

Vi er omtrent 175 personer som jobber i Geodata. De fleste av oss er konsulenter (GIS-konsulenter, systemutviklere og rådgivere), men vi har også en fin gjeng på salg, marked, produkt, HR og administrasjon.


Nettverk
Facebook
Sektor
Privat
Sted
Schweigaards gate 28, 0191 Oslo
Bransje
IT - programvare
Stillingsfunksjon
Konsulent

Nøkkelord

Cloud, ArcGIS, Python, skydrift, Kubernetes

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Yngve Kvittum Bråthen
Stillingstittel
Avdelingsleder SaaS-løsninger
Telefon
488 98 112
 • Send melding

Søk her

 • Flere stillinger fra Geodata AS
Følg firma
209 følger dette firmaet

Schweigaards gate 28, 0191 Oslo

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode
232232903

Sist endret
17. sep. 2021 15:44
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...