Front Office Manager

Nordic Choice Hotels

View: 106

Update day: 22-05-2023

Location: Oslo City Oslo

Category: Restaurant / Hotel / Tourism

Industry:

Job type: Fast

Loading ...

Job content

Location

Norway, Oslo

Apply by

2023-05-08

Er du vår nye operative resepsjonsleder ?


Quality Hotel 33 søker en engasjert resepsjonsledermed service i sitt DNA!

Resepsjonen er det første gjestene møter når de kommer inn døren, og allerede her skal de føle den varme atmosfæren som er unik for hotellene våre. Her blir de møtt av et "hei" eller en "velkommen tilbake". Vi ser etter deg som ønsker å jobbe i resepsjonen og lede vårt fantastiske team i resepsjonen ved å aktivt coache og inspirere til å opprettholde det høyeste servicenivået.

Om jobben:

Du sikrer at gjestene alltid blir godt ivaretatt og imøtekommende på best mulig måte. Du er ansiktet vårt utad, og du er godt kjent med vårt varemerke.

Som resepsjonsleder er du ansvarlig for rundt 6 personer, der du planlegger og sørger for riktig bemanning, holder avdelingsmøter og medarbeidersamtaler, og er med på å sette budsjett for avdelingen. Du jobber selv i drift og leder teamet ved å være et godt eksempel, coacher og inspirerer aktivt for å opprettholde det høyeste servicenivået. Du ser muligheter og ser alltid etter områder som kan forbedres, forenkles og utvikles.

Dine arbeidsoppgaver er hovedsakelig:

  • Sikre at gjestene alltid blir godt ivaretatt på en imøtekommende og god måte
  • Lede og motivere reseposjons teamet
  • Fakturering
  • Planlegge og bemanne resepsjonen etter behov
  • Økonomisk ansvar for avdelingen
  • I stillingen inngår både arbeid direkte i drift og kontorarbeid
  • Følge opp riktig behandling av bookinger og betalinger

Du rapporterer til Hotelsjef ved hotellet . Arbeidstiden er varierende gjennom uken da det er skiftarbeid i resepsjonen.

Om deg:

Du har en varm og omsorgsfull personlighet.

Du synes det er morsomt å snakke med både store og små.

Blant vennene dine er du kjent for å alltid gi de beste gavene fordi du ser hva andre ønsker og trenger. Ofte før de vet ordet av det selv.

Du er en naturlig inspirator som liker å motivere mennesker rundt deg bare ved å være deg selv.

Du ser det store i det små og har et øye for detaljer.

Du forstår at salg = service og sammen oppnår vi våre mål.

Du er uavhengig og fleksibel og liker et høyt tempo.

Du er flytende både i tale og skriving på norsk så vel som på engelsk for å kunne møte alle gjestene våre på et så personlig nivå som mulig.

Du er en naturlig leder som elsker høyt tempo og utfordringer

Om oss

Quality Hotel 33 har sin beliggenhet på Økern, kun 11 min med T-bane fra Oslo sentrum. Konferansehotellet har hele 242 rom, 17 toppmoderne møterom og Top Floor Restaurant & Bar med panoramautsikt utover Oslo.

Hos oss er det møtet som er viktigst. Møtet mellom to kollegaer som inspirerer hverandre til en ny, brilliant idé, mellom foreldre og barn som ler til de stuper og møtet der hundre jobb kompiser plutselig deler samme visjon. Møtet mellom oss og deg. Øyeblikk som virkelig betyr noe. I Quality Hotel får hver medarbeiders personlighet skinne, og det gjenspeiles i arbeidet vi gjør. Vi gjør alt vi kan for at gjestens opphold skal bli så bra som mulig, enten de skal holde en konferanse eller nyte kvalitetstid med familien. Vi elsker å tilby det lille ekstra, slik at gjestene våre kan lene seg tilbake, være sammen og sette av tid til de små øyeblikkene i hverdagen - de som virkelig betyr noe. Hotellet er en del av Quality Hotel, som er en av Nordens største hotellkjeder med 60+ hotell i Sverige & Norge. Quality Hotel tilhører Nordic Choice Hotels sammen med hotellkjedene Clarion Hotel og Comfort Hotel.


Velkommen til vår stor familie!


Klar for å gi full gass? Søk innen søknadsfristen. Stillingen er en fast ansettelse med tiltredelse etter avtale. Vi ser frem til å høre fra deg!

Ved spørsmål ta kontakt med Ulrika 004792021606 eller på mail ulrika.thunberg@choice.no


Det er en grunn til at det er akkurat du som ønsker å jobbe i Nordic Choice Hotels. Du ser muligheter på våre 100 destinasjoner. Du tror du vil passe inn i vårt mangfold blant 13.000 ansatte. Du er spent på våre fantastiske hotellkjeder og du har energi, mot og begeistring så det holder. Vil du vite mer om oss? Vi gleder oss til å høre fra deg!

Loading ...
Loading ...

Deadline: 06-07-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...