Loading ...

Job content

Vi kaller deg Forsikringsrådgiver, men egentlig søker vi deg som er dyktig på kommunikasjon og brenner for å finne de rette løsningene for kundene våre.

Har du tenkt på at uten forsikring, kan planen om å kjøpe eller bygge et hus, stanse opp og bare bli med planen? Har du tenkt på at uten forsikring ville mange vært skeptiske til å reise til et annet land, seil ville kanskje aldri bli satt, så nye veier og opplevelser ville aldri funnet sted?

Om rollen

Som forsikringsrådgiver hos oss sørger du for at våre kunder er riktig forsikret gjennom utgående kundekontakt. Hos oss får du muligheten til å bidra til at mennesker fortsetter å utforske livene sine og satse på framtiden, fordi de vet de er trygge. Du selger forsikringer som de har behov for, slik at de kan kjenne trygghet i hverdagen og kan gjøre drømmene sine til virkelighet.

Vi tilbyr gode karriere- og utviklingsmuligheter i Nordens største forsikringsselskap. Vi har konkurransedyktige betingelser med markedets beste pensjonsordninger, samt forsikringsordninger med rabatter for ansatte. Hos oss får du en fleksibel hverdag, og du vil ha mulighet til å jobben noe hjemmefra.

Vi vil hjelpe deg på veien til å bli en proff forsikringsrådgiver, med omfattende opplæring i vår interne «skolestue» hvor vi bygger trygghet og kompetanse sammen med andre nyansatte. Du vil blant annet få tilbud om bransje-sertifisering gjennom GOS/AIP. Hos oss vil du bli del av en stolt gjeng som er glade i jobben sin og som er kåret til Norges beste kundeservice 5 år på rad.

Om teamet

Arbeidsmiljøet vårt er sosialt og godt, - vi heier på hverandre og det er lov å være god! Du vil bli en del av et team som har et brennende engasjement for salg, rådgivning og forsikring. Vi har for eksempel Steffen med sine 11 års erfaring, som har sørget for at veldig mange kunder der ute er trygge. Han er også en "guru" i faget og hjelper alle nyansatte til å bli flinke forsikringsrådgivere. Også har vi Erik da, vår fargeklatt med hjertet utenpå kroppen, som bidrar til at alle trives og har det bra på jobb. Vi finner på mye sosialt sammen og er opptatt av å ha det gøy på jobb! Det høres kanskje rart ut, men vi kan love deg at vårt engasjement vil smitte over på deg, og du vil snart merke at du, som en del av If, er en viktig bidragsyter for veldig mange mennesker.


Hvem er du?

Vi søker derfor deg som motiveres av å hjelpe andre gjennom rådgivning, og har evne og vilje til å finne den beste og riktige løsningen for hver enkelt kunde. Det er viktig for oss at du har et varmt engasjement i møte med ulike mennesker. Mangfold er viktig for oss og vi ser etter deg som kan utfordre oss på alt fra tenkemåte, systemer og salgspitcher. En stor del av jobben, ved siden av å være en engasjert rådgiver, er også å være en god selger som forstår behovet til kunden.

Du har også:
  • Et ønske om å lære og utvikle deg, en positiv holdning og en sunn arbeidsmoral

  • Høyere utdannelse er en fordel, men ikke et krav

  • Erfaring fra salg og service, gjerne fra bransjer som finans, eiendom, bil eller annen rådgivende aktivitet.

  • Gode datakunnskaper og interesse for å lære nye system.

  • Gode norsk- og engelskkunnskaper.


Synes du dette hørtes spennende ut og ønsker å bli en del av oss? Send oss din CV og personlige søknad i dag! Vi vurderer søknader og intervjuer fortløpende. Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte teamleder Sylvi Sæterhaug mobil +4793403376.

Søknadsfrist:31. oktober 2021

Oppstart:Etter avtale 2022

Arbeidssted:Solsiden i Trondheim.

Stilling:100% stilling

Arbeidstider:08:00-18:00, turnus med forskjøvet arbeidstid.

Vi ser fram til å motta din søknad!

Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...