Job type: Heltid, Fast

Loading ...

Job content

Vitusapotek Vinstra

Søk på stillingen


Er du farmasøyt og ute etter jobb i apotek? Vitusapotek Vinstra har ledig stilling.

Kundemøtet er det viktigste i vår hverdag. Vi søker derfor deg som er en dyktig farmasøyt og som trives med aktiv kunderådgivning.

Til den ledige stillingen ser vi etter deg som har høy arbeidskapasitet og jobber effektivt. Du har evnen til å spre godt humør, er fleksibel og beslutningsdyktig. Vi ønsker å skape et godt og trivelig arbeidsmiljø for våre medarbeidere, noe som gjenspeiler seg i det optimale kundemøtet. Kategoriene hud og smerte er to av flere viktige satsningsområder for Vitusapotek. Interesse innenfor disse områdene vil derfor være en fordel. Kjenner du deg igjen i beskrivelsen er dette en jobb for deg.

Om apoteket:

Vi er et team bestående av 3 farmasøyter (inkludert bestyrer) og 2 apotekteknikere. Vi har sterkt fokus på kundemøtet når det gjelder både fagkunnskap og service. Apoteket tilbyr alt av tjenester som vaksinasjon, inhalasjonsveiledning og medisinstart. Vi har litt forsendelse og et medisinutsalg.

Våre åpningstider er mandag-fredag 09-18 og lørdag 09-16.

Vinstra by ligger sentralt midt i Gudbrandsdalen med fantastiske turmuligheter både i Jotunheimen og Rondane nasjonalpark. Det finnes fantastiske turmuligheter også i nærområdet. Apoteket ligger i kjøpesenteret Sødorptunet som har et rikt utvalg av butikker.

Tiltredelse: snarest eller etter avtale

Søknadsfrist:
31.01.2023
Arbeidsgiver:
Vitusapotek Vinstra
Sted:
Vinstra
Stillingstittel:
Vitusapotek Vinstra - Farmasøyt
Stillinger:
1
Heltid / Deltid:
Heltid
Ansettelsesform:
Fast
Stillingsprosent:
100
Webcruiter-ID:
4591350346
Arbeidsoppgaver
 • Kundemøte i selvvalg og reseptur.
 • Spesialoppgaver ut fra kompetanse og erfaring.
 • Sammen med dine medarbeidere, bidra positivt til å nå apotekets mål.
Kvalifikasjoner
 • Norsk autorisasjon som reseptar- eller provisorfarmasøyt.
Personlige egenskaper
 • Du liker samarbeid og er positiv - imøtekommende med kunder og medarbeidere, bidrar til trivsel og det gode arbeidsmiljøet.
 • Du ser løsninger ikke begrensninger - tar eget initiativ for å finne disse løsningene.
 • Du er pliktoppfyllende - tar ansvar for arbeid som skal gjøres og fullfører oppgaver. Tar eierskap over arbeidet og oppgavene i apotek.
 • Du er åpen for endringer - ikke redd for nye utfordringer.
Vi tilbyr
 • Gode arbeidsvilkår med varierte og utfordrende arbeidsoppgaver.
 • Konkurransedyktige betingelser.
 • Gjennom eget initiativ har du mulighet til å utvikles både faglig og personlig, og til å sette preg på din egen arbeidsplass.Vitusapotek Vinstra, Nedregata 1, 2640 Vinstra, NorgeKontaktinformasjon
Tove Holen
Bestyrer
61293444

Vitusapotek er vår heleide apotekkjede, med over 300 store og små apotek spredt over hele Norge.Vi er glad i mennesker og liker å hjelpe, enten det dreier seg om å bli frisk, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære. Det betyr at hver arbeidsdag byr på varierte og spennende utfordringer, både faglig og menneskelig. Vi ser alltid etter muligheter til å videreutvikle Vitusapotek i den retningen kundene ønsker. Vi tør å satse på nye kategorier og setter oss ambisiøse mål. De når vi ikke uten kunnskapsrike og imøtekommende medarbeidere. Derfor er kontinuerlig opplæring og personlig utvikling en naturlig del av livet i Vitusapotek. Vitusapotek eies avNorsk Medisinaldepot AS (NMD), som er en av landets største leverandører av legemidler og helserelaterte produkter.Les mer på vitusapotek.no

Loading ...
Loading ...

Deadline: 20-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...