Position: Mid-Senior level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

AniCura Gjøvik Dyreklinikk vokser stadig, og vi ser nå etter en veterinær med interesse for kirurgi og videreutdanning innen kirurgi.

Om Oss

Vi er i dag en henvisningsklinikk som holder til i Gjøvik sentrum. Et nytt klinikkbygg er under utbygging, og om et års tid vil vi ha helt nye lokaler med alle fasiliteter, samt mye større plass å boltre oss på. Det nye dyresykehuset er godt utstyrt med blant annet CT-maskin, og vil kunne ta imot enda flere henvisninger innen ortopedi og bløtvevskirurgi.

Vi tar i dag imot pasienter fra store deler av Innlandet, og målet vårt er å være den største henvisningsklinikken i Innlandet.

Hva får du hos oss?
  • For en kirurgspire kan vi tilby en utdanningsstilling med fokus på kirurgi. Klinikken har gode fasiliteter og en erfaren kirurg på huset. Du vil få grunnleggende og solid opplæring innen kirurgi, og mulighet til å utvikle deg sterkt faglig.
  • For den erfarne kirurgen kan vi tilby en spennende stilling på en henvisningsklinikk i vekst, med hovedfokus på kirurgiske pasienter.
Hvem er du?

Du er kanskje en nyutdannet veterinær med stor interesse for kirurgi, med et ønske om å utvikle deg til å bli en erfaren kirurg.

Du kan også være en erfaren veterinær som allerede utfører kirurgi selvstendig.

Uavhengig av bakgrunn legger vi vekt på ønsket om å lære, og oppfordrer til at du stiller spørsmål og er nysgjerrig som person.

Du vil få jobbe med dyktige og trivelige kollegaer i form av 7 veterinærer, 7 dyrepleiere- og klinikkassistenter og tre resepsjonister. Som et team jobber vi for å gi pasientene den beste mulige behandling ved at vi kommuniserer godt innad i teamet og lærer av hverandre.

Gjøvik tilbyr en utsikt det er vanskelig å slå:

Om du flytter til Gjøvik for å jobbe med oss har du mye å glede deg til.

Byen ligger ved Mjøsa og er omringet av flotte naturområder med kort vei til fjellet. Det finnes med andre ord mulighet for både å nyte det mer urbane bylivet med restauranter og kulturliv, samt å restituere kropp og sinn i skogen eller på fjellet.

Send oss din søknad gjennom søknads-knappen her. Søknadsfrist er 1.oktober 2022.

Om du har noen spørsmål om stillingen, vennligst kontakt Charlotte Mäenpää, Dyrepleierleder, charlotte.maenpaa@anicura.no
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...