Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Vi søker etter flere dyktige og engasjerte ansatte som skal bidra med å styrke og videreutvikle vårt kontor i Harstad. Hos oss får du gode karrieremuligheter, enten du er nyutdannet eller har noen års erfaring. BDO er en av de største aktørene i bransjen både regionalt og nasjonalt. Vi bryr oss om kundene våre, og ønsker å være tett på det lokale næringslivet og kjenne kundens utfordringer. Det gjør vi ved å gi verdifulle råd og tilbakemeldinger som effektiviserer og forbedrer hverdagen. Og vi gjør det ved å ha dyktige og motiverte medarbeidere.

Som revisor i BDO kan du forvente deg en allsidig hverdag, der du vil jobbe med en rekke bransjer og virksomheter. Du vil bistå kundene gjennom revisjonen og være kundens kontaktpunkt. For å lykkes i rollen, må du være nysgjerrig på hvordan du kan være en rådgiver som hjelper kunden til å lykkes med å nå sine mål. BDO er et selskap i sterk vekst, med mange muligheter til å sette gode ideer ut i livet. Hos oss får du både påvirke, lære og utvikle deg. Fremfor alt blir du del av et fellesskap som er preget av ekte engasjement og høy kompetanse.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder
  • Bratt læringskurve hvor du vil få innsyn og en forståelse for regnskap som er unik
  • Direkte kontakt med revisjonskundenes ledelse som vil gi et unikt innblikk i de ulike bransjene
  • Tett på: Vær en del av laget som hjelper næringslivet i Nord-Norge til å lykkes.
  • Variert arbeidshverdag med store utviklingsmuligheter
Vi ser for oss at du:
  • har bachelor eller master i økonomi og/eller MRR.
  • har erfaring fra revisjon/regnskap eller annen relevant økonomierfaring.
  • har IT-kunnskaper og interesse for å utnytte tekniske løsninger.
  • har analytiske evner.
  • har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne i norsk.
Hvem er du?

Vi tror på takhøyde for forskjeller og at mangfold gjør oss til bedre rådgivere for kundene våre. For å lykkes i BDO tror vi at du huker av på noen av følgende kvalifikasjoner og egenskaper:

Vi ser etter deg som er «glad i mennesker», som motiveres av rådgiverrollen og utstrakt kundekontakt. Vi tror du er nysgjerrig og opptatt av å utnytte teknologi, og at du ønsker å arbeide og bidra i et fremtidsrettet rådgivnings- og revisjonsselskap. Som person har du høy integritet, du evner å strukturere arbeidshverdagen din og prioritere oppgaver. Du er også opptatt av å utvikle deg selv og de rundt deg. Faget vårt og rammebetingelsene vi opererer i endrer seg hver eneste dag. Det gjør at vi hele tiden må forbedre oss, ta initiativ til å være åpne for nytenkning, nye løsninger og nye måter å jobbe på.

Hva kan du forvente hos oss?

BDO er et selskap i sterk vekst, med over 2 000 medarbeidere som forenes av ønsket om å utgjøre en positiv forskjell. Vi ønsker å være en reell bidragsyter i arbeidet for å realisere FNs bærekraftsmål, og med våre 40 000 kunder kan og vil vi påvirke! I BDO spiller vi hverandre gode, aksepterer feilskjær og tåler andres suksess. Vi har stor tro på kontinuerlig utvikling av våre medarbeidere og vi tror på at takhøyde for forskjeller gjør oss til Fremtidens Rådgivere. Hos oss får du både påvirke, lære og utvikle deg videre. Fremfor alt blir du del av et fellesskap som er preget av ekte engasjement og høy kompetanse.

I BDO har vi forståelse for at hverdagen kan være variert og utfordrende, og vi tilbyr derfor våre medarbeidere fleksibilitet i henhold til hjemmekontor og hvordan du ønsker å legge opp arbeidshverdagen.

Høres dette interessant ut? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Søk raskt og enkelt ved å laste opp din CV.

SØKNADSFRIST: 4. juni 2023

Søknader behandles konfidensielt og vil bli vurdert fortløpende. Tiltredelse skjer etter avtale.

BDO er et internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med kontorer over hele Norge. Vi har et bredt og sterkt fagmiljø, med inngående bransjekunnskap. Med mer enn 40 000 store og små virksomheter som kunder har vi opparbeidet en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv.

Hver dag går vi på jobb for å gjøre en forskjell. En forskjell for virksomheter som trenger en samarbeidspartner som kan gi råd, innsikt og skape trygghet for at beslutninger tas på riktig grunnlag.

Vi jobber tett på kundene våre og hverandre, og er genuint opptatt av å skape et arbeidsmiljø med engasjerte, motiverte og kompetente medarbeidere. Det er viktig for oss å ha en inkluderende og mangfoldig kultur. Vi ønsker oss medarbeidere med ulik bakgrunn, erfaring, kompetanse og perspektiver. I BDO skal alle føle tilhørighet. Vi støtter din utvikling og gjør det mulig for deg å realisere gode ideer og initiativer.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 29-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...