Loading ...

Job content

Etter 2 år med lite trafikk har reisevirksomheten tatt seg opp og vi har behov for flere ansatte. Vi søker etter folk som kan jobbe i ukedag og helg. Kanskje studerer du og har lyst til å tjene litt penger.

På vår avdeling for flycatering gjør vi alt fra produksjon av mat til fly, pakking av salgsvarer til fly, transport og renhold av fly. Vi søker deg som elsker å gjøre en god jobb og ønsker å hjelpe våre kunder i flyselskapene til å levere en god reiseopplevelse for passasjerene. Det blir hektisk og sosialt - og ingen dager vil være like.

Du jobber godt i team, har godt humør og evner å jobbe effektiv med høy nøyaktighet. Du er fleksibel, har meget god arbeidskapasitet og er alltid klar for en utfordring.

Vi søker servicemedarbeidere innen renhold til vår avdeling for flycatering.
Arbeidsoppgavene vil blant annet bestå av renhold ombord på fly, renhold av arealer på flyplassen og renhold av renhold av utstyr fra fly.
Arbeidet utføres 7 dager i uken både på dag- og kveldstid - og også om natten.

Stillingen krever at du har førerkort klasse B. På grunn av opplærig, rutiner og kommunikasjon kreves det også at du snakker, leser og forstår norsk. På grunn av sikkerhetsreglene på flyplassen må du ha plettfri vandel. Du må ha bodd sammenhengende i et EØS-land de siste 5 år eller være statsborger i et EØS-land for å jobbe her. Dersom du har bodd i EØS-land utenfor Norge i løpet av de siste 5 årene, må du sende inn politiattest fra de landene du har bodd i.
Utenlandske politiattester må sendes i original.

Vi vil begynne å intervjue kandidater umiddelbart. Send din søknad ved å trykke på knappen SØK under.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 21-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...