Enabling Areas | Finance | Consultant

Deloitte

View: 146

Update day: 16-05-2023

Location: Oslo City Oslo

Category: Accounting / Auditing Finance / Bank / Stock

Industry:

Loading ...

Job content

Vi søker en regnskapsmedarbeider som inspireres av å jobbe i et dynamisk selskap med høyt tempo og mange spennende utfordringer

Du får muligheten til å jobbe med regnskaps- og bokføringsoppgaver i et av Norges største rådgivningsselskap. Deloittes mål er å utgjøre en forskjell for brukerne av våre tjenester. For Audit & Assurance betyr dette å levere en uavhengig revisjon av høy kvalitet og ivareta revisorers rolle som tillitsperson i kapitalmarkedene gjennom tjenestene vi leverer. Det krever at vi kontinuerlig bygger kompetanse og investerer i ny teknologi, samt bidrar til å forme fremtidens revisjonstjenester. Våre konsulenter i Consulting, Risk Advisory og Financial Advisory hjelper kundene våre med å visualisere fremtidens virksomhet, ta innsiktsdrevne strategiske veivalg samt utvikle tjenester og produkter. For å lykkes med dette, er det kritisk med en god og tett økonomioppfølging. Det ønsker vi at du skal hjelpe oss med. Vi har mange spennende planer og prosjekter for de kommende årene, og ønsker deg med på reisen.

Hva blir din rolle?

I rollen som regnskapsmedarbeider vil du være involvert i alt fra bokføring, avstemminger til skattemessig- og avgiftsmessige problemstillinger. Du vil gjennom rollen få god innsikt i et stort spekter av vår organisasjon og virksomhet. Du vil jobbe med bokføring og avstemming, leverandøroppfølging, MVA-rapportering samt ad hoc prosjekter ved regulatoriske endringer. Som regnskapsmedarbeider vil du inneha et regnskapsansvar fra A-Å for et av våre datterselskaper (hvis ønskelig), samt bidra til utvikling av rutiner og prosesser på regnskaps- og avgiftsområdet.

Hvem leter vi etter?

Vi ser etter en som inspireres av å jobbe i et dynamisk selskap med høyt tempo og mange spennende utfordringer. Vi søker deg som er interessert i regnskapsfaget og som ser for deg en karriere innenfor regnskap og skatt. Du har teknisk forståelse, er nysgjerrig på å forstå nye systemer og tør å utfordre.

Kvalifikasjoner:
 • Relevant høyere utdanning på bachelornivå
 • God økonomi- og regnskapsforståelse
 • God kunnskap om Excel
 • Gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig
Personlige egenskaper:
 • Strukturert og nøyaktig
 • Selvstendig og fremoverlent
 • Lærevillig og utviklingsorientert
 • Gode samarbeidsevner

Hva kan vi tilby deg?

I Deloitte får du jobbe med interessante og utviklende arbeidsoppgaver i et tverrfaglig, internasjonalt kunnskapsmiljø. Vi har et faglig arbeidsmiljø som bygger på tillit og samarbeid, og et svært godt sosialt miljø med stort og variert tilbud til ansatte innen kultur, idrett og sosiale aktiviteter. Visste du at:

 • Deloitte er verdens største konsulentselskap.
 • I Deloitte vil vi hjelpe den enkelte til å identifisere og utnytte sine styrker uansett hvor de måtte befinne seg på karrierestigen. Du vil ha et bredt spekter av vekstmuligheter gjennom hele karrieren, fra læring på jobben til utviklingsprogram ved Deloitte University samt med hjelp av en coach innen ditt eget virksomhetsområde.
 • Vi har et eget LGBT+ nettverk som bidrar til at Deloittere kan være sitt autentiske «jeg» på jobb.
 • Vi har et brennende engasjement for bærekraft.
 • Vi satser stort på kvinner i Tech og vi er platinum-partner med ODA – Woman in Tech Network og She Leads.

Om rekrutteringsprosessen

Send CV og søknad så snart som mulig. Du kan velge om du vil skrive søknaden din i tekstboksen eller laste den opp som et vedlegg. Vi gleder oss til å lese søknaden din!

Dersom du har spørsmål vedrørende stillingen, kan du ta kontakt med Bente Lund Johannessen (913 30 484) eller Morten Lageraaen (976 26 474). For spørsmål om rekrutteringsprosessen, kan du ta kontakt med Johannes Forgaard (908 41 341).

Som samfunnsaktør, arbeidsgiver og tjenesteleverandør har Deloitte et stort fokus på mangfold og inkludering. Vi ser at ulike perspektiver fremmer nytenkning, gir dypere innsikt og bedre beslutninger, og ikke minst mobiliserer potensialet til medarbeiderne våre! Vi ønsker derfor et stort mangfold blant søkere

Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...