Elektromontør

Alcoa

View: 87

Update day: 30-11-2022

Location: Mosjøen Nordland

Category: Other

Industry: Mining

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Om plasseringenI mer enn 100 år har Alcoa-ansatte over hele verden utfordret hva man trodde var mulig - fra vår oppfinnelse som gjorde aluminium til et hverdagselement, til å omdefinere hva det betyr å være et bærekraftig aluminiumsselskap. Opp igjennom historien vår har våre talentfulle Alcoa-ansatte fulgt opp med banebrytende oppfinnelser og perfeksjonert prosesser som har ført til økt effektivitet, større sikkerhet, mer bærekraftig drift og sterkere lokalsamfunn. Bli med oss og finn ut hva som er mulig for deg!Idyllisk plassert blant fjell og fjord finner du Mosjøen – Byen midt i Norge. Alcoa Mosjøen er hjørnesteinsbedriften og ligger bare et stenkast unna sentrum og den vakre Sjøgaten, med sin verdenskjente trehusbebyggelse. Aluminiumsverket fortsetter å utvikle seg i tråd med tiden og er ledende i implementeringen av en rekke nye metoder og teknologier slik at vi fortsetter å gjøre det vi gjør best; Lage aluminium i verdensklasse så rent og grønt som overhodet mulig. Vi kan garantere at du vil trives.Om jobbenAlcoa Norway ANS, er en del av et stort industriselskap som ble dannet i 1888. Alcoa-konsernet har over 12 000 ansatte fordelt i 10 land. I Norge har Alcoa to verk, ett i Mosjøen og ett på Lista.Verket i Mosjøen startet opp i 1958 og har 520 ansatte. I Mosjøen produserer vi årlig ca 230 000 tonn produkter av primæraluminium. Alcoa driver verkene på ren vind og vannkraft, er viktige deltakere i sine respektive lokalsamfunn og jobber med nye spennende løsninger innen det grønne skiftet. Gjennom moderne støpeteknologi og rent elektrolysemetall forsyner Alcoa Norway europeiske valseverk, pressverk og støperier med kvalitetsprodukter.Vi søker elektromontør til Teknisk seksjon i MosjøenElektroavdelingen inngår i Teknisk Seksjon, og har ansvar for drift og vedlikehold av strømforsyningsanleggene samt elektrisk infrastruktur ved verket.De nærmeste år skal det investeres en del i verkets forsyningsanlegg, både i form av ny-anlegg og ved rehabilitering av eldre anlegg. Samtidig nærmer noen av våre medarbeidereseg avgangsalder. Vi er derfor i prosess med å styrke staben med nye medarbeidere både på montør- og ingeniørsiden.Du som blir ansatt, får drifts- og vedlikeholdsoppgaver for strømforsyningsanleggene som inngår, og som skal sikre stabil forsyning av likestrøm og vekselstrøm til fabrikken.Arbeidsoppgaver
 • Utføre drift og vedlikehold på høyspent-likeretteranlegg
 • Utføre drift og vedlikehold på hjelpesystemer (lavspent)
 • Deltagelse i prosjekt
 • Sterk fokus på HMS-arbeid og HMS-forbedrende tiltak
Kvalifikasjoner
 • Fagbrev som Energimontør
 • Alternativt - fagbrev som Elektriker (gr L) med ønske om påbygg til Energimontør (Alcoa vil legge til rette for dette)
 • Erfaring fra høyspentanlegg/industrianlegg er en fordel
 • Førerkort klasse B
Du må fungere godt i team, men også kunne utføre selvstendig arbeid uten en tilstedeværende arbeidsleder. Videre må du også vise evne og vilje til å gjennomføre endringer og forbedringer.Vi tilbyr:
 • Faglig og personlig utvikling i et spennende konsern som satser på vedlikehold i verdensklasse
 • Konkurransedyktige betingelser og gode velferdsordninger
 • Arbeidsplass idyllisk plassert i vakre Mosjøen med tilhørende naturområder
 • Et godt arbeidsmiljø med trivelige kollegaer
Du må kjenne deg igjen i Alcoas verdier; Handle med integritet, søke fremragende ytelse i arbeidet, vise omtanke for andre og våge å være modig.Flere opplysninger om stillingene får du ved å kontakte Steinar Ottermo på mail: steinar.ottermo@alcoa.com eller per tlf: 982 81 136.Søknadsfrist 25. Nov.
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...