Eiendomsmegler/fullmektig Brumunddal

DNB

View: 166

Update day: 19-02-2024

Location: Brumunddal Innlandet

Category: Accounting / Auditing Finance / Bank / Stock

Industry:

Loading ...

Job content

Eiendomsmegler/fullmektig Brumunddal
Firma:
Søknadsfrist: 01.06.2022

Menneskene er DNA-et i DNB. Siden 1822 har kloke hoder jobbet sammen for å finne de beste løsningene for kundene våre. I dag er DNB mye mer enn Norges største bank, og en nøkkelvirksomhet i norsk økonomi. Vi er en teknologidrevet finansinstitusjon, som på stadig nye måter tilpasser oss og tjenestene våre til tiden vi lever i og til framtiden. Hos oss finner du et bredt spekter av karrieremuligheter for et bredt spekter av medarbeidere, i Norge og internasjonalt. Vi er i verdenstoppen blant likestilte selskaper, og tar godt vare på mangfoldet av mennesker som velger å jobbe her.

DNB Eiendom er Norges ledende eiendomsmeglerselskap med over 100 kontorer og nesten 800 ansatte. Vi formidler bruktbolig, nybygg og fritidseiendommer, og er langt fremme på digitale løsninger. DNB Eiendom brenner for å gjøre boligreisen enklere og mer oversiktlig for kundene våre, og vi skal ta posisjonen som tydelig markedsleder innen rådgivning. For oss betyr det å drive markedet, lede an og gjøre det som betyr mest for våre kunder og ansatte. Allerede nå ligger vi langt fremme på digitale salgs- og kommunikasjonsløsninger, og flere spennende ideer er under utvikling. Det er menneskene bak løsningene som avgjør om vi lykkes, og det er her du kommer inn i bildet. DNB Eiendom er en del av finansselskapet DNB, og gjennom samspillet med bank vil du få unik tilgang til selskapets kundestrøm.


Vil du jobbe med eiendomsmeglerbransjens sterkeste merkevare og ta del i vår kundestrøm?

Nå har du muligheten!Vi søker etter deg som er Eiendomsmegler eller Eiendomsmeglerfullmektig.Du motiveres av å oppnå gode resultater og er god til å jobbe proaktivt og til å se muligheter.
Er du i tillegg tillitsvekkende, god til å kommunisere og opptatt av å møte kundens forventninger? Da kan du være den rette for oss!

Vi i DNB Eiendom vil gi deg de beste forutsetninger for å lykkes og du vil derfor få tilgang til bransjens største kundestrøm i tillegg til grundig opplæring og kontinuerlig kompetanseutvikling. Det er viktig for oss at du trives, og vi jobber hele tiden for at DNB Eiendom skal ha de beste arbeidsverktøy og være en interessant og spennende arbeidsplass.


Din kompetanse og dine egenskaper

 • Utdannet eiendomsmegler, eventuelt jurist/advokat eller ansvarlig megler på overgangsordning
 • Ha erfaring fra bransjen eller være nyutdannet
 • Kunnskap om det lokale eiendomsmarkedet er en fordel
 • Resultat og løsningsorientert
 • Ha godt humør og være tillitsvekkende med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner

Hva tilbyr vi

 • Bransjens største kundestrøm
 • Solid merkevare
 • Bredt kompetanseutviklingsprogram gjennom «DNB Academy»
 • Godt arbeidsmiljø og sunn prestasjonskultur
 • Bransjens råeste digitale arbeids- og markedsføringsverktøy
 • Salgskonkurranser og kampanjeturer
 • Konkurransedyktige lønns- og pensjonsordninger
 • Tilgang til konsernets ansattfordeler og mulige karriereveier på tvers av selskapene

Søknadsfrist: 01.06.2022.


Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig, kan du passe godt inn hos oss.

Vi gjennomfører kredittsjekk av søkere. For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes politiattest fremlagt. Bakgrunnssjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette. Vi gjør oppmerksom på at vi aldri vil be om BankID-informasjon i søknadsprosessen.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 04-04-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...