Loading ...

Job content

Vi befinner oss i en spennende tid, hvor vi vinner nye oppdrag og opplever stor vekst. Derfor er vi på jakt etter deg som trigges av tanken på å hjelpe virksomheter til å lykkes med samspillet mellom prosesser, teknologi, mennesker og organisering og ønsker å være en del av et kompetent og sammensveiset team.

Deloitte Consulting består av ca. 400 engasjerte medarbeidere som tilbyr konsulenttjenester til nasjonale og internasjonale selskaper, innenfor både det offentlige og private. Vi hjelper våre kunder med å transformere deres virksomhet og sikre bærekraftig vekst.

Business Model Transformation hjelper ledende virksomheter med å omsette strategi til fremtidsrettede tjeneste- og driftsmodeller. Hos oss vil du jobbe med utvikling og implementering av nye driftsmodeller samt organisasjonsutvikling på tvers av bransjer. Vårt team består av dedikerte medarbeidere i alle aldre som har en ting til felles: de dyrker håndverket som ligger i å få til gode prosesser og strukturer sammen med våre kunder.

Vil du være med på reisen? I så fall bør du lese videre.

Hva kan vi tilby deg?

Deloitte Consulting er for deg som er nysgjerrig – motiveres av nye utfordringer, nye impulser og ny kunnskap. Det er stedet for deg som trives sammen med mennesker, både kolleger og kunder, og som har lyst til å være en del av et arbeidsmiljø som bygger på tillit, samarbeid og ikke minst et felles mål om å finne de aller beste løsningene for kundene våre.

Deloitte Consulting er også for deg som ønsker å utvikle deg, både faglig og som person. Vi tilbyr en rekke kurs og et faglig nettverk på tvers av hele selskapet. Som ansatt hos oss får du også tildelt en coach som gir deg den støtten og veiledningen du trenger for å lykkes.

Deloitte er også svært opptatt av å speile samfunnet. Det betyr å øke mangfoldet i alle deler av virksomheten. Visste du for eksempel at…

  • Vi betaler full lønn når du tar foreldrepermisjon?

  • Vi heier på de som er sitt autentiske «jeg» på jobb?

  • Vi legger til rette for en fleksibel arbeidshverdag, der du kan dyrke dine interesser?

  • Vi har et kompetanseprogram rettet mot kvinner innen teknologi som kalles "Women In Tech", er platinumspartner med ODA og samarbeider tett med SHE Community.

Hvem leter vi etter?

Vi ser etter deg som vil være med å utvikle fagområdet Business Model Transformation. Du bør ha relevant akademisk utdanning, ha erfaring fra prosjektarbeid/-ledelse og være lidenskapelig opptatt av utvikling og implementering av nye drifts- og organisasjonsmodeller. Dersom du har erfaring med salg og markedsarbeid innenfor dette området er det et pluss. Vi leter etter medarbeidere som er teamorientert, god på å bygge relasjoner og trives i et dynamisk miljø.

Om søknadsprosessen

Søk via Vipps, LinkedIn eller manuell registrering. Du kan velge om du vil skrive søknaden din i tekstboksen eller laste den opp som et vedlegg. Søknader behandles fortløpende.

Vi gleder oss til å lese søknaden din!

Som samfunnsaktør, arbeidsgiver og tjenesteleverandør har Deloitte et stort fokus på mangfold og inkludering. Vi ser at ulike perspektiver fremmer nytenkning, gir dypere innsikt og bedre beslutninger, og ikke minst mobiliserer potensialet til medarbeiderne våre! Vi ønsker derfor et stort mangfold blant søkere
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...