Byråleder

Do it with passion

View: 41

Update day: 16-11-2022

Location: Trondheim Trøndelag

Category: Other

Industry:

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Har du lyst til å jobbe i fremoverlent byrå som er helt rå på sosiale medier?

Diwp Marketing ble etablert av Silje Landevåg i juni 2022 og vi søker nå etter en Byråleder som skal være med på å utvikle oss videre. Bakgrunnen for selskapet er å bygge videre på markedskompetansen som har gjort Get Inspired til en suksess. I dag teller vi tre personer med stor passion for markedsstrategier som funker, sosiale medier innhold som treffer, samt annonser som konverterer.

Til tross for at vi er helt i oppstartsfasen har vi allerede jobbet med mange spennende bedrifter. Blant annet Jorbærpikene, Big Bite, Rørosmeieriet, BDO med flere. Vi bistår med strategi, innholdsproduksjon, annonsering og analyse. I tillegg holder vi kurs innen LinkedIn og praktisk innføring i hvordan bedrifter selv kan heve kompetansen på sosiale medier. Innhenting av kundedata, oppsett og strategi for e-post er også viktige tjenester. Målet vårt er å øke synligheten, lønnsomheten, bygge merkevare og bidra med kompetanseheving hos selskapene vi jobber for.

Kundene vil si at vi tilfører et nytt mindset. Vi liker lettbeinte arbeidsmetoder, høy gjennomføringskraft og vi tørr å utfordre for å kunne optimalisere og nå målene raskere. Det ser vi gir resultater.

Som byråleder vil du være en nøkkelperson for videreutvikling av selskapet. Rollens hovedmål er å etablere kommersielle strategier, bygge struktur, gjennomføre markedsføringsoppdrag basert på innsikt i kunder, kanaler og konkurrenter. Du vil ha et selvstendig ansvar for selskapet, personalansvar og jobbe tett sammen med teamet.

Hos oss får du:
• Være med å bygge opp selskapet
• Jobbe i et kremmermiljø med stor passion for markedsføring
• Jobbe med sterke merkevarer
• Varierte dager på jobb hvor vi har det vanvittig gøy sammen
• Kollegaer som har passion for det vi jobber med og et sterkt ønske om å lykkes
• Vi holder til i freshe lokaler midt i smørøyet av Trondheim.
For at du skal lykkes ønsker vi at du har:
• Høyere utdannelse i økonomi/markedsføring eller annen relevant faglig bakgrunn
• 5 års relevant arbeidserfaring
• God økonomisk forståelse

Hvis du er fleksibel, team- og løsningsorientert av natur vil du passe godt inn. Vi setter pris på at du liker å analysere resultater og muligheter, skaffe relevant markeds og kundeinnsikt, og har et øye for nye og kreative måter å tenke på. Samtidig er det avgjørende at du er ambisiøs, selvdreven og trives med en operativ tilnærming. Dette fordrer at du jobber strukturert og evner å prioritere i en travel hverdag, for å få gjennomført de tiltak som skal til for å lykkes. For å trives i denne rollen må du like å jobbe selvstendig, men ha utpreget evne til å bygge langsiktige, tillitsfulle og gode relasjoner som gjør at du får gjennomslag for dine mål og planer.

Høres dette ut som noe for deg? Da ser vi fram til å høre fra deg!
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...