Loading ...

Job content

Coop Mega er en fullsortiments supermarkedkjede, hvor kunden finner et hav av fristelser i våre flotte ferskvareavdelinger. Coop Mega er en kjede i Coop og teller over 75 butikker fordelt over hele Norge! Norsk Butikkdrift er et heleid datterselskap av Coop Norge SA, og drifter 25 av Coop Mega-butikkene. Vårt hovedfokus er å være profesjonelle, effektive og lønnsomme, slik at vi maksimerer nytten for våre medlemmer og kunder. Norsk Butikkdrift omsetter for over 12 mrd. og har ca. 330 butikker over hele landet. Som en del av Coop ønsker vi å skape verdi for de mange -det skal lønne seg å velge Coop. Coop eies av 1,8 millioner medeiere. Medeierskapet gir mulighet til å påvirke, og til å ta del i overskuddet som skapes. 150 år etter stiftelsen av det første forbrukersamvirkelaget i Norge jobber Coop fortsatt mot samme mål - basert på de samme verdiene.

Coop Mega Sjølyst søker nå etter nye lagspillere!

Er du blid og smilende? Ansvarsbevisst? Liker du å jobbe med mennesker? Og ønsker du å gi kundene våre gode handleopplevelser? Coop Mega tilbyr en spennende og viktig jobb som låseansvarlig.

Hos oss er det gøy å gå på jobb fordi det er et givende miljø og hver dag bringer nye utfordringer. Som låseansvarlig har du en svært viktig jobb ved at du ansvarlig for hele butikken på dine vakter.

Dine sentrale arbeidsoppgaver er:

  • ansvarlig for butikken og alle ansatte på ditt skift
  • kundebehandling
  • kassearbeid
  • varepåfylling
  • annet forefallende butikkarbeid

Våre forventinger til deg?

Først og fremst har du lyst til å jobbe i butikken vår! Du er både engasjert og sprudlende , og ditt gode humør smitter over på kunder og kolleger. I tillegg har du en fremtredende ansvarsfølelse og evnen til å ta beslutninger . Sist, men ikke minst, skal du jobbe for å øke kundenes trivsel, samt lojalitet til Coop Mega ved å fokusere på salg og kundebehandling . Når alt kommer til alt, er det kundeservice og ledelse du brenner for.

Som låseansvarlig er det viktig at du har erfaring fra butikk, samt at du snakker meget godt norsk.

Hva kan du forvente deg av oss?

Vi har gode utviklings- og karrieremuligheter. For oss er det viktig at du ønsker å utvikle deg sammen med oss. Som låseansvarlig får du mulighet til kompetanseheving gjennom kurs i regi av egen kompetanseavdeling i Coop. I Norsk Butikkdrift AS har vi et høyt fokus på intern rekruttering, og det er et hav av muligheter for deg som gjør en god jobb og ønsker en karriere i dagligvarebransjen.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Få en Mega-fremtid, se filmen "Make your story" her:

https://www.youtube.com/watch?v=qEqEwYFOZII

Ønsker du å spre glede i kundenes hverdag? Og kjenner du deg igjen i vår beskrivelse av en låseansvarlig? Da kan du være vår nye lederspire. Vi gleder oss til å lese søknaden din!

Trykk her for å lære mer om Coop og delingsøkonomi!

https://www.youtube.com/watch?v=CAdqWXnFvTw

For andre ledige stillinger i Norsk Butikkdrift AS se gjerne www.coop.no

Følg også vår bedriftsside påfinn.no Link til søknadsskjema: Send søknad


Om stillingen

Sted:

0277 Oslo

Ansettelsesform:

Annet

Heltid/deltid:

Heltid

Antall stillinger:

1

Sektor:

Privat


Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver:

Coop Mega Sjølyst- Norsk Butikkdrift

Adresse:

Karenslyst allé 58, 0277 Oslo

Hjemmeside:

https://coop.no/om-coop/virksomheten/datterselskaper/norsk-butikkdrift-as/


Om annonsen

Sist endret:

07.10.2021

Hentet fra:

globesoft

Referanse:

1627_Coop Mega Sjølyst- Norsk Butikkdrift_globesoft

Stillingsnummer:

1771836

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...