Loading ...

Job content

Coop Mega Torgkvartalet i Stjørdal søker Butikkmedarbeider i Ferskvaren samt personer på tilkalling.

Er du blid, smilende og trygg i møtet med kunder?

Er du interessert i mat og inspirasjon? Coop Mega søker en ny ferskvaremedarbeider!

Stillingen er på 15,25 timer pr. uke

Coop Mega er store butikker med et bredt og inspirerende sortiment. Ferskvareavdelingen er selve hjertet i butikken og vi har kvalitet og kunnskap i høysetet. Vår ambisjon er å være den beste butikken i nærområdet, som det er hyggelig å handle i. Som butikkmedarbeider bidrar du til dette gjennom en blid og smilende væremåte, arbeidsinnsats og en utpreget vilje til å glede kundene.

I tillegg til denne faste medarbeideren, har vi behov for personer på tilkalling ved fravær, i ferier osv. Dette gjelder både i ferskvare-avdelingen og i butikken ellers. Interessert? Da kan du søke via denne utlysingen.

Dine sentrale arbeidsoppgaver er:

  • Kundebehandling og salg
  • Varepåfylling, eksponering i disk,
  • Ivaretakelse av rutiner og annet forefallende butikkarbeid

Våre forventinger til deg:

Først og fremst har du lyst til å jobbe i butikk! Du er sprudlende og ditt gode humør smitter over på kunder og kolleger. I tillegg har du en fremtredende ansvarsfølelse og tar jobben din alvorlig. Sist, men ikke minst, skal du jobbe for å øke kundenes trivsel, samt lojalitet til Coop Mega ved å fokusere på salg og kundebehandling.

Det er viktig at du snakker godt norsk. I tillegg ser vi gjerne at du har relevant erfaring fra butikk.

Hva kan du forvente deg av oss?

Vi har gode utviklings- og karrieremuligheter. Som ferskvaremedarbeider får du mulighet til kompetanseheving gjennom e-kurs og opplæring. Coop Midt-Norge har fokus på intern rekruttering, og det er mange muligheter for deg hvis du gjør en god jobb og ønsker en karriere i dagligvarebransjen. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Hvis du har spørsmål, kontakt butikksjef Frank Sollie på e-post: frank.sollie@coop.no eller på tlf. 40001 537

Få en Mega-fremtid:

Link til film Make your story

https://www.youtube.com/watch?v=qEqEwYFOZII

Ønsker du å spre glede i kundenes hverdag? Og kjenner du deg igjen i vår beskrivelse av en ferskvaremedarbeider? Vi gleder oss til å lese søknaden din!


https://www.youtube.com/watch?v=CAdqWXnFvTw

For andre ledige stillinger i Coop Midt-Norge SA se gjernewww.coop.no

Coop Midt-Norge SA (CMN) er ett av landets største samvirkelag med en omsetning på ca. 8,4 milliarder kroner. Virksomheten omfatter detaljvarehandel, medlemssparing samt finans- og eiendomsforvaltning. Selskapet eier og forvalter til sammen ca. 320.000 kvm bygningsmasse. CMN er en av Midt-Norges største arbeidsgivere med ca. 2.600 ansatte og eier og driver 142 butikkenheter i Trøndelag og på Helgeland, herav Obs Hypermarked, Obs Bygg, Coop Byggmix, Coop Mega, Coop Prix, Extra, Coop Marked samt bensinstasjoner og faghandelsbutikker. CMN eies av ca. 250.000 medlemmer og er tilsluttet Coop Norge SA som er fellesorganisasjonen for landets ca. 65 samvirkelag.


Kontaktpersoner:

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...