Job type: Fast

Loading ...

Job content

Legg til favoritt
Bråtens er i sterk vekst og søker engasjert distrikt selger i Nord

Arbeidsgiver

Loxy AS

Stillingstittel

Salg og områdeansvarlig distrikt nord

Frist

Snarest

Ansettelsesform

Fast

Vi står for nye spennende tider hvor vi er i vekst og har behov for å utvide salgsorganisasjonen i Norge. Vi etablerer en ny sentral rolle i distrikt nord som trenger tett oppfølging i tiden som kommer.

Som distriktsansvarlig får du en meget sentral rolle i salgsavdelingen. Ditt mandat vil være å forsterke selskapets posisjon i definert geografisk ansvarsområde. Distriktet strekker seg fra Trondheim og nordover. Arbeidet består av salg og utvikling av hele Bråten sin produktportefølje til eksiterende og nye kunder.

Ansvarsområder/arbeidsoppgaver:

  • Planlegge og samordne salgsvirksomhet for varemerket Bråtens.
  • Sette salgsmål, budsjetter og utvikle salgsvirksomheten i samarbeid med salgssjef og produksjonsansvarlig
  • Resultatansvar
  • Ivareta Bråtens’ kundeportefølje og utvikle nye kunder


Vi søker deg som
har erfaring fra oppsøkende salg. Det er en fordel om du har erfaring fra ull eller tekstilbransjen. Har du en sterk kremmerånd og en positiv innstilling så kommer du langt. Du er en meget god relasjonsbygger som kan jobbe selvstendig og i team. Du kan vise til gode salgsresultater fra tidligere arbeidsoppgaver. Du må kunne påregne mye reisetid.

Du fremstår somen selvstendig og tillitsskapende person med høy servicegrad, og har gode verbale og skriftlige egenskaper. Du har et høyt energinivå og trigges ved å skape resultater. Utfordringer tar du på strak arm og har genuint ønske om å sette ditt preg på organisasjonen.

Vi tilbyren spennende rolle i et firma med spennende produkter og stor potensiale for vekst. Du får stor frihet til å påvirke din egen arbeidshverdag. Du vil være svært sentral for selskapets videre vekst, og får god faglig oppfølging og opplæring innen våre kjerneområder. Vi tilbyr bilordning etter avtale, konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger.

Om arbeidsgiveren

LOXY ble grunnlagt i 1970 i Halden, Norge. Familiebedriften har sin opprinnelse som produsent av refleksbånd til arbeidsklær. I dag er LOXY Group en ledende internasjonal leverandør av komponenter som sømforseglingteip, reflekterende striper og tekniske filmer til tekstil- og medisinsk industri. Produksjonsanlegg er lokalisert i Norge, Sverige, Polen og Kina.

Loxy eier varemerket Bråtens som hadde sin oppstart i 1955. Ullsokken erobret markedet og ble starten på Bråtens Historie. Siden den gang har vi produsert ullklær med "passion" for Norsk ull.

Nettverk

Facebook LinkedIn

Sektor

Privat

Sted

Sørliveien 72, 1788 Halden

Bransje

Tekstil

Stillingsfunksjon

Salg,

Salg / Produktsalg

Loading ...
Loading ...

Deadline: 27-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...