Job type: Fast

Loading ...

Job content

LA OSS SNAKKE OM DEG


Din profil

  • Du har fortrinnsvis utdannelse som ingeniør (bachelor) eller sivilingeniør (master) innen elkraft (energi og miljø), automasjon eller kybernetikk.
  • Dersom du har relevant erfaring innen relevernteknikk og automasjonssystemer, er dette ønskelig, men vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.
  • Stillingene innebærer mye kundekontakt, så du er samarbeidsorientert samtidig som du evner å jobbe selvstendig.
  • Du behersker minst ett av de nordiske språkene godt og har gode engelskkunnskaper.


Dine ansvarsområder

Du skal delta i hele verdikjeden knyttet til våre leveranser av relevern for modernisering og nybygging av transformatorstasjoner og koblingsanlegg. Dette betyr at du vil ha ansvar for design, installasjon og drift av relevern- og beskyttelsessystemer i tranformatorstasjoner og koblingsanlegg.

Ansvarsområdet starter med prosjektering og etterfølges av prøving og idriftsettelse i fabrikk/lab og ute i stasjonsanleggene. I prosjekteringsfasen vil du som relevern ingeniør hos oss være ansvarlig for å utvikle og designe relevern- og beskyttelsesløsninger. Videre vil du teste og verifisere at alle funksjoner fungerer som de skal, og at systemene reagerer raskt og nøyaktig! Ettersom du vil jobbe både på fabrikk og i lab, må en del reisevirksomhet beregnes.


Dine muligheter for personlig vekst

  • Det å følge leveransene fra prosjektering til idriftsettelse vil gi deg en variabel arbeidshverdag og dybdeforståelse
  • Vi er opptatt av å være i front innen fagområdene, slik at vi satser mye på kompetanseutvikling via kursing og andre former for opplæring. Grundig kursing ved oppstart vil bli gitt, og vi har en intern fadderordning som inkluderer faglig veiledning. Du vil bli en del av et meget sterkt kompetansemiljø, som preges av høy fagstolthet, svært godt sosialt miljø og sterk motivasjon for å lykkes.
  • Vi har en stor ordremengde og vi planlegger ytterligere vekst hvor vi ser store muligheter i markedet.
  • Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, fleksible arbeidstidsordninger og gode pensjons- og forsikringsordninger.


LA OSS SNAKKE OM OSS

"La oss gjøre morgendagen annerledes i dag" er Siemens Energysin forpliktelse til våre kunder og ansatte slik at vi kan skape veien til en bærekraftig fremtid. Bli bedre kjent med oss.

Se denne videoen for å lære mer om Siemens Energy: https://bit.ly/3hD9pvK


Vår divisjon Grid Technologies muliggjør et pålitelig, bærekraftig og digitalt strømnett som er bærebjelken i overgangen til et bærekraftig samfunn. Siemens Energy tilbyr en ledende portefølje av produkter, løsninger og service innenfor HVDC-overføring, strømnettstabilisering og batterianlegg, høyspente bryteranlegg og transformatorer, samt digital strømnett-teknologi.


Se denne videoen for å lære mer om vår forretningsenhet Grid Technologies:

https://www.siemens-energy.com/global/en/offerings/power-transmission.html


Hvem er Siemens Energy?

Vi i Siemens Energy er mer enn bare et energi- og teknologiselskap. Vi møter den økende etterspørselen av energi i over 90 land mens vi sørger for at klimaet ivaretas. Med mer enn 92.000 dedikerte medarbeidere genererer vi ikke bare elektrisitet for over 16% av kloden, men vi bruker også teknologien vår til å beskytte både mennesker og miljø.


Vårt globale team jobber aktivt med å skape bærekraftig, pålitelig og rimelig energi ved å flytte grensene for hva man tidligere trodde var mulig. Som selskap har vi vært innovatører i over 150 år og vi søker enda dyktige medarbeidere som vil støtte oss i vårt mål om å dekarbonisere kloden, skape ny teknologi og muliggjøre en bærekraftig energitransformasjon.


Vår forpliktelse til mangfoldet

Skap energi. Vær deg selv.

Heldigvis for oss, er vi ikke alle like. Gjennom mangfold, inkludering og respekt skaper vi energi. Vår samlede kreative energi kommer fra mer enn 130 nasjoner. Siemens Energy verdsetter deg og den du er, uavhengig av din etniske bakgrunn, kjønn, alder, religion, identitet eller funksjonsnivå. Vi skaper energi til samfunnet, hele samfunnet, og vi gjør ikke forskjell på folk.

Vi utfører bakgrunnssjekk som del av vår rekrutteringsprosess.


Kontaktperson:

Torunn Helland, tlf 926 54 900, email Torunn.helland@siemens-energy.com

Ole Holm, tlf. 934 29 708, email: ole.holm@siemens-energy.com

Bjarte Trengereid, tlf. 930 56 535, email: bjarte.trengereid@siemens-energy.com


Arbeidssted: Trondheim eller Bergen.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 18-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...