Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Vi gjør hverdagen enklere. PostNord er ledende innen pakke- og logistikktjenester til, fra og innen Norden. Vi sørger for posttjenester til privatpersoner og bedrifter i Sverige og Danmark, uavhengig av hvor de bor og jobber. PostNord forbinder selskaper, myndigheter og privatpersoner og muliggjør virksomhet, handel og kommunikasjon i Norden. Gjennom vår ekspertise og et sterkt distribusjonsnett utvikler vi forutsetningene for morgendagens netthandel, distribusjon, logistikk og kommunikasjon i Norden. I 2021 hadde konsernet 28 500 ansatte og en omsetning på 40,7 milliarder SEK. Morselskapet er et svensk aksjeselskap med konsernkontor i Solna. Besøk oss på www.postnord.com.

I Norge er vi 1550 ansatte med 800 selvstendige sjåfører, og omsetter for cirka 5 mrd. kroner. Vi skal ha bransjens mest motiverte og kompetente medarbeidere. PostNord AS har hovedkontor ved Alfaset i Oslo. Besøk oss på www.postnord.no.

Bli en del av teamet som befrakter ved vår avdeling i Stavanger

Vi søker en ny kollega til vårt Parti-team i avdeling Stavanger som står på for å levere service og kvalitet i verdensklasse til vår kunder.

Stillingen som befrakter har ansvar for befraktning i tildelt trafikkområde. Daglig operativ ledelse på sjåfører, kundeoppfølging og ruteoptimalisering med produktivitet, kvalitet og økonomi i fokus vil være dine kjerneoppgaver.

Du har det som skal til

Du setter pris på en aktiv arbeidshverdag og har høy arbeidskapasitet. Du er løsningsorientert og tar ansvar, og er i likhet med oss opptatt å levere gode resultater. Du har god økonomisk forståelse, er strukturert og planlegger arbeidshverdagen din godt. Du har gode samarbeidsevner og kommuniserer godt skriftlig og muntlig.

Våre kunder opplever deg som positiv og profesjonell, og du gir kunden den avtalte service og kvalitet.

Godt samarbeid med dine kolleger ved terminalen, kundeservice og andre avdelinger vil være viktig for at du skal gjøre en god jobb hos oss. Dine kolleger opplever deg som samarbeidsvillig og positiv. Gjensidig respekt og tillit er naturlig for deg.

Vi leverer

Vi har fokus på god opplæring og kontinuerlig utvikling av våre medarbeidere slik at du blir satt i posisjon til å levere gode resultater, for kunder og kolleger.

Vi verdsetter din sikkerhet, har gode rutiner og tett oppfølging av selskapets HMS-standard.

Vårt arbeidsmiljø kjennetegnes ved et stor mangfold av medarbeidere med ulik bakgrunn, alder og erfaring. Hos oss blir du en del av en mangfoldig arbeidsplass som skal bidra til gode resultater for selskapet i fremtiden.

Anställningsform: tillsvidareanställning | Anställningens omfattning: heltid | Antal lediga befattningar: 1 | Sysselsättningsgrad: 100% | Ort: Jærveien 36, 4322 Sandnes | Län: Rogaland | Land: Norway | Referensnummer: 2022/126 | Kontakt: Anneli Eide 94781970, | Publicerat: 2022-06-03 | Sista ansökningsdag: 2022-06-12
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...