Bedriftsrådgiver

If

View: 150

Update day: 26-09-2023

Location: Hamar Innlandet

Category: Sales

Industry:

Job type: Heltid

Loading ...

Job content

Vi kaller det for Bedriftsrådgiver,
men egentlig søker vi deg som kan bidra til at norske bedrifter kan nå målene og drømmene sine.
Har du tenkt på at uten forsikring, kan planen om å starte en egen bedrift, investere i nytt utstyr eller ansette noen, stanse opp og bare bli med planen?
Har du tenkt på at uten forsikring ville mange vært skeptiske til å reise til et annet land, seil ville kanskje aldri bli satt, så nye veier og opplevelser ville aldri funnet sted?

If fortsetter sin satsing i Hamar og 1 juni flytter vi Bedriftssenteret vårt inn i nyoppussede og topp moderne lokaler på Østre Torg. Med denne fornyingen er vi helt sikre på at vi flytter inn i Hamars råeste kontorlokaler. Samtidig trenger vi flere Bedriftsrådgivere som kan være med oss å gi kundene våre den aller beste kundeopplevelsen innen bedriftsforsikring.

Om rollen
Som Bedriftsrådgiver sørger du for at våre kunder er riktig forsikret gjennom inngående og utgående kundekontakt. Hos oss får du muligheten til å bidra til at mennesker fortsetter å utforske livene sine og satser på fremtiden, fordi de vet de er trygge.
Noen ganger kan det bety at du må selge en ny forsikring, andre ganger betyr det at de trenger rådgiving og informasjon om en forsikringsavtale de allerede har. Uansett skal vi hjelpe kundene våre med det de har behov for slik at de kjenner trygghet i hverdagen.

Om teamet
Hos oss vil du bli en del av et team som har et brennende engasjement for gode kundeopplevelser. Vi har for eksempel Ulf med sine 13 års erfaring, som har sørget for at veldig mange kunder der ute er trygge. Han er også en «guru» i faget og hjelper nyansatte til å bli flinke bedriftsrådgivere. Også har vi Anders da, vår fargeklatt med hjertet utenpå kroppen, som bidrar til at alle trives og har det bra på jobb. Det høres kanskje rart ut, men vi kan love deg at vårt engasjement vil smitte over på deg, og du vil snart merke at du, som en del av If, er en viktig bidragsyter for veldig mange mennesker.

Hvem er du?
Vi søker derfor deg som motiveres av å hjelpe andre gjennom rådgivning, og har evne og vilje til å finne den beste og riktige løsningen for hver enkelt kunde. Det er viktig for oss at du har et varmt engasjement i møte med ulike mennesker.
Mangfold er viktig for oss og vi ser etter deg som kan utfordre oss på alt fra tenkemåte, systemer og kommunikasjon. En stor del av jobben, ved siden av å være en engasjert rådgiver, er også å være en god selger.

Du har også:
  • Et ønske om å lære og utvikle deg, en positiv holdning og en sunn arbeidsmoral
  • Høyere utdannelse er en fordel, men ikke et krav
  • Erfaring fra salg og kundeservice i bedrifter der kunden er i fokus
  • Gode datakunnskaper og interesse for å lære nye systemer
  • Gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig
Tilleggsinformasjon og rekrutteringsprosessen
Hos oss får du gode utviklingsmuligheter i et stort nordisk selskap og en konkurransedyktig fastlønn med svært gode personalgoder. Du får en omfattende opplæring med dedikerte veiledere som støtter deg i å bli enda dyktigere i rollen som du skal ha hos oss. Du vil være en del av et godt og pulserende miljø hvor du ikke kommer til å kjede deg.

Søknadsfrist: Send oss din CV og personlige søknad snarest, og senest 8.mai
Arbeidssted: Østre Torg i Hamar.
Stilling: 100% stilling.
Arbeidstider: I hovedsak 08:00-16:00 og 1 dag i måneden til 19:00.

Synes du dette hørtes spennende ut og ønsker å bli en del av oss? Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte Teamleder Øyvind Strandvik. Mobil 477 12 722.

Vi ser fram til å motta din søknad!
Loading ...
Loading ...

Deadline: 10-11-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...