Position: Associate

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Vil du jobbe digitalt og bruke dine analytiske evner? Deloitte søker deg som er nyutdannet eller med noen års erfaring til vårt kontor i Trondheim

Hvordan er det å jobbe som revisor?

Som revisor har du et viktig samfunnsoppdrag gjennom å bekrefte og analysere finansiell informasjon, og vil faktisk være definert som «samfunnets tillitsperson» i henhold til norsk lov. Revisjon er en viktig bidragsyter til et effektivt, velfungerende og transparent næringsliv. Deloitte reviderer flere av Norges største virksomheter, og du vil komme på innsiden av både små lokale og store internasjonale selskaper i mange ulike bransjer.

Du vil opparbeide deg ettertraktet innsikt og kompetanse innen fagområder som regnskap, finans, verdsettelse, virksomhetsprosesser, risikoanalyse, økonomistyring, skatt og forretningsstrategi, i tillegg til å utvikle personlige egenskaper innen ledelse, prosjektstyring, samarbeid og kommunikasjon.

Utvikling av ny teknologi sørger for en mer innovativ og nyskapende revisjon. Som verdens største leverandør av profesjonelle tjenester er Deloitte i front med å utvikle egen teknologi som skaper merverdi for samfunnet. Dataanalyse ved bruk av kraftige IT-verktøy gjør oss i stand til å analysere store mengder data effektivt. Dette bidrar til bedre risikovurderinger og –analyser, hvilket gir bedre innsikt for både oss og våre klienter.

Hvordan vil du lykkes i rollen som revisor i Deloitte?

Som person er du ambisiøs, strukturert og har gode analytiske evner, samtidig som du samarbeider godt med andre og ser menneskene rundt deg. Vi ønsker kollegaer som har stort engasjement for jobben, og evner å se problemstillinger fra et nytt perspektiv og ikke er redd for å utfordre det etablerte.

Du er også nysgjerrig på IT og hvordan teknologi vil endre både næringslivet og vår bransje i tiden som kommer. Fremtidens revisor må utvikle digital kompetanse og ha evnen til å sette seg inn i datadrevne prosesser og teknologiske verktøy.

Du er god til å skape relasjoner og har personlige egenskaper som gjør deg rustet til å bli en dyktig leder i fremtiden. En god revisor møter alltid alle med en positiv og løsningsorientert holdning, også i perioder med stort tidspress. Vi forventer at du er samvittighetsfull og motivert for å lære, viser integritet og tar ansvar for at du leverer høy kvalitet. I tillegg evner du å skape din egen forståelse for hvordan jobben som revisor kan skape verdi og gi mening – to make an impact that matters.

Vi ser for oss at du har:
  • Relevant økomisk utdannelse på masternivå
  • Gode norsk- og engelskkunnskaper både muntlig skriftlig
  • Motivasjon og interesse for å jobbe med noen av Norges mest spennende selskaper
  • Evnen til å ha mange baller i luften samtidig, og likevel levere kvalitet i arbeidet du utfører
  • Erfaring og/eller interesse for IT-verktøy
Hva kan vi tilby deg?

I Deloitte har vi et arbeidsmiljø som bygger på tillit og samarbeid. Vi er opptatt av å ha dyktige medarbeidere som trives, og har et variert tilbud til ansatte både innen kultur, idrett og sosiale aktiviteter. De første ukene hos oss vil du få delta på en rekke kurs som er skreddersydd for å gi deg en solid start på arbeidslivet. Du vil få en unik mulighet til å bli kjent med dine kollegaer, både faglig og personlig, gjennom et intensivt kursprogram og sosiale arrangementer.

I Deloitte vil du få mulighet til å jobbe på prosjekt innenfor mange ulike bransjer, tilpasset dine kvalifikasjoner og interesser. Å starte en karriere i Deloitte vil, uavhengig av fremtidige karrierevalg, åpne en verden av muligheter for deg. Som nyansatt revisor hos oss vil du få tett oppfølging og opplæring fra dag en. Du vil få tildelt egen fadder og coach som sammen vil sørge for at du får den støtten og veiledningen du trenger for å lykkes i din rolle gjennom fokus på dine styrker og hvordan du skal utvikle deg videre.

What impact will you make?

Arbeidet ditt vil utgjøre en forskjell hver eneste dag samtidig som du vil trives i en dynamisk og resultatorientert kultur preget av inkludering og samarbeid. Vi har mer enn bare forhåpninger om å finne løsninger. Vi ønsker å bidra på en måte som utgjør en positiv og essensiell forskjell for de rundt oss, våre oppdragsgivere og samfunnet som helhet. Hos Deloitte vil du ha ubegrensede muligheter til å realisere ditt fulle potensial.

Om søknadsprosessen

Når du søker fast jobb hos oss benytter du vårt elektroniske søknadssystem hvor du laster opp CV og vitnemål fra høyere utdanning og videregående.

Til din informasjon benytter vi oss av evne- og ferdighetstester som en del av rekrutteringsprosessen. Vi benytter oss også av en tredjepart til å utføre bakgrunnssjekk for å bekrefte informasjon som fremkommer i din CV og annen søknadsdokumentasjon. Ytterligere informasjon vil bli gitt til aktuelle kandidater. Vi gjør oppmerksom på at bakgrunnssjekk ikke utføres uten samtykke fra søkeren.

Vi ser frem til å motta din søknad!

Les hvordan våre nyansatte har opplevd de første månedene i ny jobb her
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS