Assistant Shop Manager

TELIA NORGE AS

View: 236

Update day: 20-01-2024

Location: Bodø Nordland

Category: Executive management Sales

Industry: Telekommunikasjon

Loading ...

Job content

Assistant Shop Manager, Telia City Nord

Vi er et team bestående av dyktige selgere, og hver dag jobber vi for å sikre positive kundeopplevelser. Nå søker vi en engasjert og driftig kollega til å utfylle vårt team – er det deg vi ser etter?

Din neste utfordring?

Telia-butikkene er vår viktigste salgskanal og hver dag jobber vi for å skape gode kundeopplevelser,basert på våre selskapsverdierDare, Care, Simplify.Dette forutsetter at du har en brennende interesse for våre produkter og tjenester, og gode kommunikasjonsevner. Som Assistant Shop Manager bistår du Shop Manager i den daglige driften, og vil være stedfortreder i hans/hennes fravær. Du vil ha egne arbeids- og ansvarsområder, samt være aktiv i kampanjegjennomføringer og driften av vår Shop. Du vil inngå normal bemanningsturnus, hvilket innebærer jobbing i helger og kvelder, samt i feriesesong.

Hvem er du?

Telias mål er å ha de mest fornøyde kundene i bransjen, og vi søker deg som deler denne ambisjonen med oss. Det er dessuten viktig at du selv også bidrar med ideer og initiativ som gjør oss i stand til å sammen gi enda bedre kundeopplevelser. Du evner å se, lytte til og forstå ulike menneskers behov. Du er glad i å prate med mennesker og har over snittet god formidlingsevne. Du er en god relasjonsbygger og i tillegg til å være en «go-to» person vil du også være en ambassadør for Telia i ditt nærområde. Du er en person som trives med å ta lederrollen, og som tar i et tak der du ser det trengs.

Din personlighet:

 • Ansvarsfull initiativtaker
 • Entusiastisk & vennlig
 • Resultatbevisst
 • Overbevisende
 • Lærevillig
 • Teamplayer

Dine kvalifikasjoner:

Det er positivt om du har salgserfaring, gjerne innenfor tilsvarende bransje, men det er ikke et krav. Det viktigste for oss er hvem du er og hva du har lyst til å oppnå. Derfor vektlegger vi personlige egenskaper, hvor vi er spesielt på utkikk etter deg som:

 • Har kundens behov i fokus – hele tiden
 • Er over gjennomsnittet interessert i mobilteknologi
 • Motiveres av å jobbe etter mål og engasjeres av å oppnå resultater

Du må også ha fylt 18 årog ha tilfredsstillende vandel iht. Brukthandelloven. Mer informasjon om egen vandel kan fås ved å kontakte Politiet.

Å jobbe i Telia åpner for nye muligheter!

Vår butikk er en sammensveiset og livlig gjeng som trives godt sammen. Vi er først og fremst trivelige og dyktige folk som bygger nære relasjoner til hverandre, men ikke minst med våre kunder.

Som Assistant Shop Manager vil du få muligheten til å gjennomføre Telia Norges opplæringsmoduler innen ledelse og salg, som vil gi deg en solid faglig tyngde, samt utviklings- og karrieremuligheter i selskapet. Vi har en sterk posisjon i markedet som fører de tøffeste merkevarene innen vårt segment.

I tillegg kan vi også tilby:

 • Resultatbasert provisjon
 • Gode forsikringsordninger
 • Ansattrabatt i våre Shops
 • Gunstige vilkår for mobiltelefon og abonnement


Interessert?

Høres dette ut som noe for deg, søk på stillingen! Vil du vite mer om stillingen, ta kontakt med Shop Manager Helga Kristiansen på +47 920 32 037, eller kom en tur innom butikken for en prat. Søknader behandles fortløpende, så ikke nøl med å ta kontakt.


Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

Loading ...
Loading ...

Deadline: 05-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...