Job type: Fast

Loading ...

Job content

(i ny fane)

Om stillingen

Forsvarsbygg søker to nye kollegaer som skal ha ansvar for å etablere rammeavtaler, flerårige avtaler og løpende avtaler for forsvarssektoren.

Som anskaffelsesansvarlig vil du fungere som prosjektleder for hvert anskaffelsesprosjekt og ha ansvar for gjennomføringen av disse. Du vil med andre ord ha ansvar for hele anskaffelsesprosessen fra behovsspesifisering, anbudsprosess, forhandlinger, til selve avtaleinngåelsen.
Du vil samarbeide tett med behovshavere, innen blant annet drift, prosjektledelse og administrasjon, med det formål å få til kostnadseffektive leveranser. For å lykkes med dette tror vi på at relasjonen mellom anskaffelsesfunksjonen og det utførende ledd i virksomheten må være solid.
Du vil inngå i et team på totalt 8 anskaffelsesansvarlige som alle jobber med å etablere rammeavtaler for Forsvarsbygg.


Vi søker deg som ønsker å bidra til og videreutvikle vår anskaffelsesvirksomhet, som gjerne har erfaring med offentlige anskaffelser. Er du analytisk av natur, kan bidra med sterke relasjonsbyggende egenskaper og har høy gjennomføringsevne kan du være den vi er på jakt etter.


Stillingene er plassert i avdeling anskaffelse i seksjon for rammeavtaler. Seksjonen består av avdelingene avtaleetablering og avtaleforvaltning. Gevinstrealisering og kostnadsbesparelser har stort fokus i avdelingen. Har du erfaring med slikt arbeid vil det være en stor fordel.


Arbeidssted kan være Oslo, Harstad, Bergen eller Setermoen. Vennligst oppgi i søknaden hvilket arbeidssted som er mest aktuelt for deg. Reisevirksomhet må påregnes.


Les mer om Forsvarsbygg på www.forsvarsbygg.no/jobb

Nøkkelinformasjon

Søknadsfrist:
15.05.2023
Arbeidsgiver:
Forsvarsbygg
Sted:
Oslo, Harstad, Bergen, Bardu
Stillingstittel:
Anskaffelsesansvarlige rammeavtaler
Stillinger:
2
Heltid / Deltid:
Heltid
Ansettelsesform:
Fast
Stillingsprosent:
100
Webcruiter-ID:
4645111860
Del på Twitter Del på LinkedIn Del på LinkedIn Del på e-post

Arbeidsoppgaver

 • Rådgi organisasjonen i valg av anskaffelsesprosedyrer og gjennomføring knyttet til rammeavtaler, flerårige avtaler og løpende avtaler
 • Bidra til realisering av overordnede anskaffelsesstrategier, føringer og målsetning og til at gevinstrealiseringspotensial blir tatt ut for hver kategori og hver anskaffelse og rapportere på dette
 • Lede gjennomføring og koordinering av anskaffelser med betydelige omfang og verdi, fra behovsavklaring til konkurransegjennomføring, kontraktsignering og implementering i henhold til gjeldende lov- og avtaleverk
 • Bidra til samhandling på tvers av kategorier og avdelinger
 • Andre oppgaver som analyser, rapportering, opplæring, kommunikasjon, deltakelse i strategisk arbeid og prosjekter, registrering og vedlikehold av kontraktsportefølje og lignende vil også kunne ligge inn under stillingen.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som er analytisk og strukturert. Du må kunne jobbe godt selvstendig, ha god forretningsforståelse og være god på interessenthåndtering og relasjonsbygging. Er du i tillegg endringsvillig og fleksibel, har høy gjennomføringsevne og evne til å håndtere mange oppgaver parallelt kan du være riktig person for oss.

Kvalifikasjoner

 • Relevant utdanning tilsvarende bachelornivå, ønskelig med masternivå
  Lang og relevant erfaring med innkjøp eller leverandør-/kontraktstyring kan kompensere for utdanningskravet.
 • Erfaring fra å lede prosjekter og/eller arbeidsgrupper
 • Erfaring med å jobbe med analyser og analyseverktøy
 • Gode Microsoft Office-kunnskaper
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne
 • Du må kunne sikkerhetsklareres for nivå Hemmelig / NATO Secret før tiltredelse


Ønskelige krav:

 • Erfaring fra innkjøp og/eller offentlige anskaffelser
 • Erfaring med forhandlinger
 • God til å lage presentasjon og presentere budskap
 • Kjennskap til gevinstrealisering og kostnadsbesparelser
 • Kjennskap til offentlig saksbehandling og tilhørende IT-system

Hvorfor jobbe hos oss?

I Forsvarsbygg vil du få en spennende og variert arbeidshverdag med et meningsfullt samfunnsoppdrag hvor du vil bidra til å bygge forsvarsevne hver dag. Vi satser på medarbeiderne våre, vi tilbyr kursing, etter- og videreutdanning og har etablert vår egen prosjektlederutdanning. Vi har en familievennlig og fleksibel personalpolitikk med gode arbeidstidsordninger. Vi har bedriftsidrettslag med varierte aktiviteter. Som ansatt hos oss får du medlemskap i Statens pensjonskasse som er en av landets beste pensjonsordninger med mulighet for boliglån og gode forsikringsordninger.


Andre opplysninger


 • Stillingen lønnes som rådgiver/seniorrådgiver ( stillingskode 1434/1364) fra kr. 626 300,- til kr. 728 100,- (lønnstrinn 67-75)
 • Vi ber om at du laster opp vitnemål og karakterutskrifter i søknaden din
 • Offentlig søkerliste utarbeides etter søknadsfristens utløp. Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes.
  Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge


Adresse:Grev Wedels Plass 5, 0151 Oslo, Norge

Åpne veibeskrivelse (i ny fane)
6. Divisjons gate 6
9406 Harstad
Norge
Åpne veibeskrivelse
Haakonsvern orlogsstasjon
5173 Bergen
Norge
Åpne veibeskrivelse
Infanteriveien 3
9360 Bardu
Norge
Åpne veibeskrivelse

Kontaktinformasjon

Bjørnar Henriksen
Avdelingsleder avtaleetablering
Telefon: 474 62 787

Om arbeidsgiveren

Helt siden festningenes tid har operative og funksjonsdyktige bygg og anlegg vært avgjørende for Norges forsvarsevne. Det er Forsvarsbyggs ansvar å bygge denne forsvarsevnen, vi utvikler, bygger, drifter og avhender bygg, anlegg og eiendom for forsvarssektoren. Vi er Norges største offentlige eiendomsaktør, en attraktiv arbeidsgiver med ledende fagkompetanse innen bygg og eiendom og en rekke tilknyttede fagområder.

Forsvarsbygg har ansvaret for over 12 000 bygg og anlegg over hele landet, og har til enhver tid ansvaret for cirka 300 aktive investeringsprosjekter. Eiendomsporteføljen vi forvalter inneholder mange av de mest særegne og krevende bygg i landet, fra de 15 festningene som er tilgjengelige for allmenheten, til militærleirer, skyte- og øvingsfelt og flystasjoner for Forsvaret. Forsvarsbygg har hovedkontor i Oslo med lokasjoner over hele landet.

Forsvarsbygg er et statlig forvaltningsorgan underlagt Forsvarsdepartementet. Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det. Aktuell tilrettelegging kan for eksempel være tekniske hjelpemidler, tilpasning av møbler eller endring av rutiner og arbeidsoppgaver.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 09-07-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...